24-07-03 17:12

Pakvietimas 2 asm. į filmą "Jūros periodo parkas-3

Prekė Nr.:90296

Kainų siūlymai

2001-11-29 16:43
11.00 Lt (3.19 €)
2001-11-29 10:51
10.00 Lt (2.90 €)
2001-11-29 10:20
9.00 Lt (2.61 €)
2001-11-28 21:49
7.77 Lt (2.25 €)
  • Aprašymas

    Kvietimas 2 asmenims į filmą "Jūros periodo parkas 3" kino teatre "KINOTVANAS" Jums patogiu laiku.

     

    JŪROS PERIODO PARKAS 3

     


    JŪROS PERIODO PARKAS-3 Režisierius: Joe Johnston
    Aktoriai: Sam Neill, William H. Macy, Tea Leoni, Laura Dern, Alessandro Nivola

     

    Visame pasaulyje pagarsėjęs mokslininkas paleontologas Alanas Grantas (akt. Samas Neillas, vaidinęs pirmojoje filmo dalyje) tiria naujai atrastų dinozaurų rūšių protinius sugebėjimus. Tačiau mokslinius eksperimentus nutraukia viliojantis labai turtingo nuotykio ieškotojo Paulo (akt. Williamas H.Macy) ir jo žmonos Amandos (akt. Tea Leoni) pasiūlymas. Aštrių įspūdžių ištroškusi šeimynėlė seniai svajojo apie kelionę į paslaptingą Sornos salą, kurioje įmanoma pamatyti gyvus dinozaurus. Dabar šio tikslo įgyvendinimui jie nusprendžia paaukoti sukauptus milijonus.
    Tačiau tik atvykęs į vietą, kurioje profesoriaus Johno Hammondo (šiame tęsinyje jo nepamatysime, o ankstesniuose filmuose jį vaidino aktorius veteranas Richardas Attenborough) įkurtos kompanijos "InGen" atstovai vykdo naujų dinozaurų rūšių atkūrimo bandymus, Alanas Grantas išsiaiškina tikrąją keistai besielgiančių sutuoktinių kelionės priežastį. Pasirodo, Paulas ir Amanda jau senokai gyvena atskirai, o juos suvienijo tik nelaimingas atsitikimas, į kurį pateko 14-os metų sūnus Erikas. Jo pilotuojamas sklandytuvas patyrė avariją ir nukrito į Sornos salą, t.y. tiesiai į dinozaurų lizdą.
    Šitaip priešistoriniai gyvūnai trečią kartą sugrįžta į didžiuosius ekranus. Dinozaurų "tėvelis" Stevenas Spielbergas šį kartą tik pasiūlė scenarijaus idėją ir užima prodiuserio pareigas, o režisieriaus kėdę užleido mažiau žinomam, bet patyrusiam nuotykinio žanro filmų kūrėjui Joe Johnstonui. Jeigu matėte juostą apie mirtinai pavojingą žaidimą "Džumandži", greičiausiai įsivaizduojate, kad šis žmogus moka reikalingose vietose panaudoti įspūdingus specialiuosius efektus. Būtent šitaip buvo sukurti dinozaurai, kuriuos filme vaidinantys aktoriai galėjo tik įsivaizduoti. Šį kartą Ramiojo vandenyno salos džiunglėse pamatysime daug įvairesnius gyvūnus iš Juros periodo parko (jie ne tik bėgios žeme, bet skraidys ir plaukios), o desertui režisierius paruošė įspūdingą kovą tarp dviejų milžiniško dydžio dinozaurų.
    Filmo rodymo laiką galite pasižiūreti čia:

    www.kinotvanas.lt

  • Kita informacija
    Prekės būklė: Nauja
    Buvimo vieta: Vilnius (Žirmūnai)
    Apžiūrėta kartų: 44
  • Prenumeratos
    Kategorija - Bilietai į kiną, koncertus ir kitus renginius
    Požymiai -
24-07-03 17:12