24-05-29 13:35

-==Didelis komplektas CD==-

Prekė Nr.:171738

No image
Nėra nuotraukos
Kainų siūlymai

2004-12-26 16:15
15.00 Lt (4.34 €)
  • Aprašymas
    Puikus pasiulymas - 12 CD uz 15 lt!!!

    ZAIDIMU RINKINYS:
    1. Zaidimas "Europen War Coissacks". Strateginis zaidimas zavi tuo jog turite galimybe sudaryti armija net is 8000 kariniu vientu - kitas toks zaidimas dar nesukurtas. Zaidime galite pasirinkti viena is 15 tautu, kiekviena ju unikali, turinti savo pastatus, karius, isradimus, tad ir kovu taktika reikes derinti prie tautos.
    2. CD su daug zaidimu demo versiju. Tiesiog maloniai praleisite laika, jeigu kazkas patiks - krepkites i mane.
    3. Zaidimas "Mission Humanit". Ateities zaidimas. T.y. valdote didele tarpgalaktine stoti su daugybe tipu ivairiu erdvelaiviu. Zaidime labai puikiai sukurta visata, ypac zavi kuomet ja keliaujate su erdvelaiviu - graziai atrodo pro sali "plaukiantys" ir nutolstantys daiktai.
    4. Zaidimas "Hatfields & McCoys" Jus esate kaubojus, kovojantis uz savo klana. Daug adrenalino, keli sunkumo lygiai, daug misiju. Nusauk dar viena priesingo kauboju klano nari!
    5. Zaidimas Dominant Species" Strategija. Privalote islikti. Privalote tapti dominuojancia rusi zemeje. Jus valdote fastastine ir netradicine rase. Tai strateginis kovinis zaidimas, jums teks atlaikyti ne viena musi (labai primena Black&White, tik sitame yra daug, tikrai daug daugiau kovos). Zaidimas zavi netradicine pastatu ir "unitu" struktura, tikrai saldus kasnelis strategijos megejams!!! Visi CD veikia, jeigu neveiks pinigus grazinsiu kita diena po pirkimo, ne veliau.
    6. Army men - kultiniu savo zanre tapes zaidimas. Isdestote pajegas, ir einate deginti/saudyti/traiskyti su tankais savo priesu II pasauliniame kare. Siek tiek primena Diablo, tik veiksmas vyksta minetame kare. Valdymas gana paprastas o malonumas begalinis.
    7. Grand Theft Auto (GTA) - dar vienas veiksmo zaidimas, sedate i pagrobta masina ir pirmys zudyti policininku ir nieko neitarianciu praeiciu. Galite istoti i kuria nors is gauju ir vykdyti jos uzduotis, taip uzsidirbsite pinigu kuriuos isleisite masinai apginkluoti, nepersaunamoms liemenems ar vaistinelei.
    8. Games MIX CD - Pavadinimai kurie kalba patys uz save: Ghost Recon, Red Alert, GTA3 ir Quake:Team Arena Demo. Patikekit VISI VEIKIA BE PRIEKAISTU, nors ir kaip keistai atrodytu, kad tokie galingi zaidimai sudeti i viena CD.
    9. Unreal Tournament 2003 CD2, jeigu jums truksta sio CD/jis subraizytas - jums pasiseske. Be to jeigu ruosiates siusti si zaidima is interneto, nesiuskite 2 CD - ji galite gauti cia.
    10. Stronghold Crusader. *****VISISKAI ATNAUJINTAS***** Pridejau apie 20 nauju zemelapiu, taip pat NET TRIS NAUJUS HEROJUS (PRIESUS) - gudru ir sukta Notingemo sefira, pasiputeli prancuzu karaliu Phillipa IV ir galinga, kovinga ir saunu imperatoriu Frederika. Zaidimas irasytas i Acme CD-RW - tai jums suteiks galimybe paciam papildyti zaidima: prideti nauju zemelapiu ir priesu.

    Bonus:
    1.Siaubo filmas su Freddy Krueger - Kosmaras Guobu Gatvej - Sapnu Valdovas (Nightmare on Elms Street - Dream Master)

    2.NK CD Nr.7. Sudetis:Visos populiariausios narsykles, LT softas - "Litera 2001", "Centas", elektronines leidybos kursu medizaga, taip pat GARSO REDAGAVIMO IR KITOS SU GARSU SUSIJUSIOS PROGRAMOS, nemokami mazi zaidimukai, pagalbines programos ir kitos gerybes

    GALIU NEMOKAMAI ATVEZTI I KAUNA

    Jei pirksit po 1 CD, tada 1 CD=3lt
    Viso rinkinio persiuntimas i bet kuria Lietuvos vieta - +5lt. ateina per 2 darbo dienas.
  • Kita informacija
    Prekės būklė: Nedaug naudota
    Buvimo vieta: Vilnius (Fabijoniskes)
    Apžiūrėta kartų: 55
  • Prenumeratos
    Kategorija - Kompiuteriniai žaidimai
    Požymiai -
24-05-29 13:35