24-06-01 17:00

Laukinių skruzdėlių milteliai

Prekė Nr.:800155

No image
Nėra nuotraukos
Kainų siūlymai

2007-06-09 14:24
158.00 Lt (45.76 €)
  • Aprašymas
    LAUKINIŲ SKURZDĖLIŲ MILTELIAI






    Šiuolaikiniai mokslininkų tyrimai rodo, kad skruzdėlėse yra gausybė naudingų mikroelementų, kurie gali aprūpinti žmogaus organizmą aminorūgštimis, daugeliu vitaminų, taip pat reguliuoja vidinę sekreciją, gerina medžiagų apykaitą, didina insulino aktyvumą ir stabdo insulino antikūnų atsiradimą.


    Preparatas iš skruzdėlių ekstrakto yra puiki priemonė viso organizmo veiklai gerinti, o ypač inkstų funkcijai sustiprinti. Taip pat, padidindamas kai kurių fermentų (peroksidazės, gliutationo) aktyvumą kraujo serume, jis efektyviai šalina laisvuosius radikalus ir tuo pačiu išsaugo riebalinį ląstelės sluoksnį.


    Mokslininkai mano, kad reumatizmas ir reumatoidinis artritas – tai imunologinės ligos, kurios išsivysto dėl imunologinės funkcijos sutrikimo. Klinikiniai tyrimai rodo, kad preparatas iš skruzdėlių ekstrakto gali stabilizuoti imunologines organizmo funkcijas, bet visiškai kitaip, nei imunodepresantai. Jis neturi pašalinio poveikio, kaip imunodepresantai. Preparatas per imuninę sistemą stimuliuoja blužnies ir kitų organų funkcijas, didina leukocitų kiekį, padėda išgydyti reumatizmą, mažina antikūnų atsiradimą ir jų kenksmingą poveikį ląstelėms, taip pat stimuliuoja kraujo atsinaujinimo funkciją, pagerina sergančiųjų mažakraujyste savijautą.


    Reumatinių susirgimų etiopatogenezėjė labai svarbus cinko deficito faktorius. Aš jau esu nemažai rašęs apie šio mikroelemento svarbą mūsų organizme, tačiau noriu pabrėžti, kad cinko atsargų organizme papildymas yra vienas iš svarbiausių veiksnių, gydant šiuos susirgimus. Iš visų pasaulyje mums žinomų gyvūnų ir augalų, skruzdėlės šio mikroelemento turi daugiausia. Neaprašinėsiu pakartotinai visų cinko funkcijų organizme, tik trumpai akcentuosiu cinko biocheminę funkciją žmogaus organizme.


    Jo reikšmė šiuo aspektu yra labai didelė. Cinkas yra sutinkamas daugiau nei 80 - ies žinomų enzimų molekulinėse struktūrose ir dalyvauja daugiau nei 200 fermentinių sistemų aktyvumo reguliavime. Be šio elemento, organizmo ląstelėse, organuose ir audiniuose nevyktų šie pagrindiniai gyvybiniai procesai: kraujodara, ląstelės energetinė apykaita ir jos dalijimasis, nukleininių rūgščių (RNR ir DNR) sintezė, T- ląstelinio imuniteto reguliavimas, regeneracijos procesų stimuliacija, virškinimo fermentų, kasos insulino, lytinio hormono testosterono sintezė, kolageninių skaidulų (jos atsakingos už mūsų odos ir indų tvirtumą), CNS atminties baltymų formavimasis ir t.t.

    Preparatas efektyvus šių susirgimų gydymui:

    1. Reumatizmą;
    2. Reumatoidinį artritą, peties periartritą, pogimdyvinį artritą;
    3. B grupės hepatitą, cukrinį diabetą, impotenciją;
    4. Plaučių tuberkuliozę, plaučių emfizemą, astmą;
    5. Inkstų nepakankamumą, alopeciją (plaukų iškritimą).
    Preparatas neturi pasalinių toksinių reiškinių. Jo terapinis gydomasis poveikis stebimas profilaktinių ir sveikatingumą gerinančių procedūrų metu.




    Vartojimo būdas:

    rekomenduojama vartoti maksimalaus inkstų meridiano veikimo laikotarpyje nuo 17 iki 19 val. arba trijų aukštų meridiano veikimo laikotarpyje tarp 21 ir 23 vai., užgeriant stikline šilto vandens.




    Dozavimas:

    - vaikams iki 10 metų: po 1 - 2 kapsules per dieną;
    - vaikams iki 14 metų: po 2 kapsules per dieną;
    - suaugusiems: po 3 - 6 kapsules per dieną.


    Programos trukmė: 1-2 mėnesiai.


    Išleidžiamos pakuotėje po 150 kapsulių. Vienoje kapsulėje yra 0,2 gramo miltelių.



  • Kita informacija
    Prekės būklė: Nauja
    Buvimo vieta: Visa Lietuva (Atsiuntimas nemokamas)
    Apžiūrėta kartų: 122
  • Prenumeratos
    Kategorija - Kitos prekės ir paslaugos
    Požymiai -
24-06-01 17:00