24-03-28 15:31

straipsnis KELIASDEŠIMT MILIJARDŲ DOLERIŲ KASMET

Prekė Nr.:19521667

  • Aprašymas

    KELIASDEŠIMT MILIJARDŲ DOLERIŲ  KASMET IR  156 TŪKSTANČIAI DARBO VIETŲ SUKŪRĖ PASAKŲ PERSONAŽAI.

    Ar mes mėgstame svajoti fantazuoti,ar pasakos tinka tik vaikams.Noriu jums papasakoti pora istorijų ,kad įsitikintumėt ,kad pasakų ir jų personažų kūrimas yra labai perspektyvus verslas ir jų labai dar reikės ateities kartoms.Be jokios abejonės pats  garsiausias pasakų personažų kūrėjas Voltas  Disnėjus.  Voltas norėjo kurti piešinius, panašius į tuos, kuriuos matė komiksuose, tačiau jis neturėjo nė minutės laisvo laiko. Jo despotiškas tėvas, manydamas, jog visi dailininkai - dykaduoniai, žiauriai baudė Voltą. Nepaisant to, Voltui pavyko įstoti į Čikagos menų institutą, kuriame jis suprato, kad jo tikri talentai - suvokimo ir koordinavimo srityje, o ne dokumentų tvarkymo. Kritikai ir psichologai mano, jog šie išbandymai ir ypač abejonės dėl jo kilmės tapo savotišku šablonu vėlesniuose Disnėjaus filmuose. Pastebėta, jog Disnėjaus herojuose vaikas pažįsta pats save. Iš to fakto, kuris Disnėjaus herojus simpatingesnis vaikui, galima suprasti, kokios buvo jo paties problemos.Šimtmečius dailininkai bandė pavaizduoti judančias figūras. Tobulėjant technikai tai tapo įmanoma. Multiplikacija sujungė muziką, balsus ir dažus.Disnėjus, išvažiavęs iš miesto su 40 dolerių kišenėje, sutiko savo brolį Rojų, kuris turėjo šiek tiek daugiau pinigų ir daugiau noro ką nors daryti. Pasiskolinę dar 500 dolerių, broliai atidarė krautuvę savo dėdės garaže. O 1926 metų sausį Kalifornijoje buvo atidaryta pirmoji Disnėjaus studija. Du broliai Voltas ir Rojus priartėjo prie savo svajonės įgyvendinimo, pradėję kurti animacinius filmus.Disnėjaus studijoje buvo tik du darbininkai - Voltas bei Rojus. Ir jie susidorojo.1928 metais broliai sugrįžo prie energingos pelės idėjos. Įtemptai dirbant pasirodė trumpetražis filmas „Vilio garlaivis“. Laivo kapitonas buvo maža pelė. Taip gimė Peliukas Mikis (Mickey Mouse). Jį iš pradžių garsindavo pats Disnėjus.Pirma didžiulė sėkmė atėjo 1929 metais su filmu „Kvailos simfonijos“ ir pirmąja pasaulyje pilno metražo „Snieguolės ir septynių nykštukų“ multiplikacija (1937 metais). Tarp šių filmų išvydo šviesą Plutas ir Gufis - kiti populiarūs Disnėjaus herojai, taip pat pirmasis spalvotas filmas su Peliuku Mikiu - „Koncertas“.1940 metais išėjo „Pinokis“ ir „Fantazija“, 1941 metais pasirodė „Dambis“. Karo metu Disnėjaus studija leido filmus amerikiečių kariams. Tuo metu tai buvo tiesiog būtina.Lygia greta su šiais filmais jis kuria filmus vaikams „Lobių sala“, „Robinas Hudas“ ir „Merė Popins“. Vėliau, 1955 metais, Kalifornijoje jis įkūrė pirmąjį disneilandą - atrakcionų parką. Paskui tokie buvo atidaryti Floridoje, Tokijuje ir Paryžiuje. Tačiau tai buvo tik pradžia.The Walt Disney Company apie 84% visų pajamų gauna iš paslaugų. Žiniasklaidos tinklas teikia didžiausią pajamų dalį – 44%.

    Media tinklui priklauso tokie ženklai, kaip ESPN, Disney Channels, ABC Family, ABC TV Network, Radio Disney Network ir kiti.

    Parkų ir viešbučių verslui priklauso Walt Disney World Resort Floridoje ir Disneyland Resort Kalifornijoje.

    Europoje The Walt Disney Company priklauso 81% kompanijos Disneyland Paris akcijų.

    Honkonge kompanija valdo 47% Hong Kong Disneyland Resort akcijų, o Šanchajuje – 43% Shanghai Disney Resort akcijų.

    Iš Tokyo Disneyland Resort kompanija gauna autorinių teisių pajamas (royalties).

    Taip pat   priklauso Disney Vacation Club, Disney Cruise Line, Walt Disney Imagineering.

    Pramogų studija gamina meninius ir animacinius filmus. Juos platina per gerai žinomas kompanijas: Walt Disney Pictures, Pixar, Marvel, Lucasfilm, Touchstone ir UTV.

    Vartotojiškomis prekėmis The Walt Disney Company prekiauja per The Disney Store, DisneyStore.com ir MarvelStore.com.Leidžia edukacines knygas, komiksus. Kuria kompiuterinius žaidimus, programėles kompiuteriams ir išmaniesiems telefonams.

    The Walt Disney Company yra viena iš labiausiai žinomų kompanijų pasaulyje ir labiausiai atpažįstamas logotipas .Metinė kompanijos apyvarta virš 40 milijardų dolerių ir  sukūrė 156 tūkstančius darbo vietų pasaulyje.

    Kita nuostabi pasakų kūrimo istorija dar visai nesena Joanne Rowling - tai britų grožinės literatūros rašytoja. Išgarsėjo kaip fantastinių apysakų serijos apie berniuką burtininką Harį Poterį autorė. Knygų parduota per 400 milijonų kopijų, o septyni filmai uždirbo $6,4 milijardus USD. 2011 m. vasario mėn. žurnale „Forbes“ buvo paskelbta, kad Džoanos Rouling turtas siekia $1 milijardą JAV dolerių. 

    Ar mes lietuviai,žemaičiai galime sukurti  pasaką,legendą įdomia Europai ar net visam pasauliui.Ar galime sudominti The Walt Disney Company investuoti Lietuvoje ar ten kur daug emigravo mūsų tautiečių JAV Čikaga,Anglijoje,Airijoje,Norvegijoje. Mes gi galime sukurti pasaką-legendą apie Europos civilizacijos pradžią,pirmuosius prasminius žmonijos garsus,skiemenis,žodžius ir sakinius,seniausias pravardes,vardus ir pavardes,vandenvardžių,vietovardžių kilmę,kaip buvo suteikti vardai gyvūnams,paukščiams,žuvims.Apie bičių medaus medžioklę,o ar pirmiau žmogus įvaldė dūmus o tik paskui ūgnį,kaip atsirado pirmoji žvakė ,liepsnelė,o gal mūsų proprotėviai sugebėjo prisijaukinti žvėris gyvole[ gyvi oloje] gal pirmieji miestai jau buvo Pirmykštėje bendruomeninėje santvarkoje ten kur genčių sąjungos laikė mėsos,kailių atsargas [mies ta miesto  miasto,miestas] Jei jums įdomu aš pradėsiu jums sekti savo pasakas-hipotezes kaip gyveno pirmykščiai žmonės,miško žmonės,miško kultūra yra prigimtinė lietuvio kultūra dėl kurios dar prieškario Lietuvoje sutarė visi to meto šviesuoliai diskutave to meto populiariame žurnale Naujoji Romuva .Žemaitiško-lietuviško mąstymo pavyzdžių gausų rusiškose,vokiškose,lenkiškose,angliškose žodžiuose ir sąvokuose todėl jiems gali būti labai ir idomu,nes jie dar nežino savo žodžių kilmės ir seniausios pirmapradės prasmės.

    Tai gal norite pakeliauti mano sąmonės laiko mašiną ten kur nuskambėjo pirmieji prasminiai garsai ,skiemenys,žodžiai

     


    Atnaujinta: 2018-01-15 16:36:47

    1 euras tai tik užsakymas jei norėtumėte  bendradarbiauti ar gauti pasakojimus apie  civilizacijos istorijas

     


    Atnaujinta: 2018-01-19 07:14:27

    Beje baltiškų vandenvardžių,vietovardžių išplitimas plačioje Europos teritorijoje, ir ne tik mane skatina iškelti fantastinę hipotezę ,kad gal visų pirmykščiu žmonių pro indo-europiečių mąstymas  ir šneka  iki susidarant tautoms,tautelėms buvo labai paprastai išreiškiamas trumpais prasminiais garsais ,skiemenimis,kas budinga ir XIXa-XXa.pradžios žemaitiškai šnekai(žemaičiai tai įvardija kaip savo ruoda tarsi šneka dar parodant gestais ir mimika.Todėl per žemaitiškos ruodos(šnekos mąstymo prizmę galima paaiškinti daug slaviškų ,germaniškų žodžių atsiradimo kilmę

     


    Atnaujinta: 2018-02-02 20:37:20

    Derybas dėl straipsniu vesiu tik su spaudos,tv,radio atstovais del galimu straipsnių ar laidų

     


    Atnaujinta: 2018-02-10 09:44:39

    Can we Lithuanians, Samogitians, create a fairy tale, a legend interesting to Europe, or even to the whole world. We may be interested in investing in The Walt Disney Company in Lithuania or where emigration of our fellow countrymen in the USA, Chicago, England, Ireland, Norway. We can create a legend about the beginning of European civilization, the first meaningful sounds of humankind, syllables, words and sentences, the oldest nicknames, names and surnames, the names of water names, place names, the names of animals, birds and fish. Names of bees honey, but the first man was able to master the smoke, but only after the thunder, the first candle appeared, the fire, or maybe our protagonists were able to make the beast a living creature [alive in the cave] maybe the first cities were already in the communist system of Primordial where tribal unions held the stock of flesh, furs City of Miasto, city] If you are interested I will start to follow your tales-the hypotheses of how primitive people lived, the forest people, the forest culture is a natural Lithuanian culture which, in the pre-war Lithuania, was agreed upon by all the oppressors of that time in the debate in the popular magazine Naujoji Romuva. Lithuanian examples of thinking will be obtained In Russian, German, Polish, English words and concepts, they can be very and very interesting because they do not yet know the meaning of their words and the oldest original meaning. You might want to climb the time machine of my consciousness where the first meaning sounds, syllables, words
  • Kita informacija
    Prekės būklė: Nauja
    Buvimo vieta: Visa Lietuva
    Apžiūrėta kartų: 22
  • Prenumeratos
    Kategorija - Kitos prekės ir paslaugos
    Požymiai -
24-03-28 15:31